Není co dodat ... Zobrazit celou recenzi
Cooler Master NotePal U2, R9-NBC-8PBK-GP
Procesory Chladiče - Cooler Master - chladiče - notebooky Kvalitní držák a chladič notebooku v jednom produktu. Černě eloxovaná hliníková základna s průduchy chladí notebook pasivně, v případě potřeby je ale možno i připojit dva... více »
od 470 Kč
průměr z 73 hodnocení
77% | (56) | |
18% | (13) | |
4% | (3) | |
1% | (1) | |
0% | (0) |
- notebook se vypínal třeba i po 10ti minutách provozu v síti - když ležel přímo na stole, nyní pracuje nepřetržitě, sklon podložky je příjemný pro psaní, nevadí ani, že podložka nemá samostatné vypínání větráčků, prostě stačí vyndat z USB konektoru, větráčky jsem nasadila jen k levé straně, tam kde bylo nejvíc horké místo, podložka je lehoučká, ale pevná
Výborná a kvalitně provedená podložka na které není ani kousek plastu kromě těch ventilátorků. Doporučuji všem co požadují vysokou trvanlivost a odolnost vůči prakticky všemu.
Aktivní chlazení se mi zda jako zbytečné i přes to že notebook udrží ve výborné teplotě pokud vám stejně jako mě notebook skutečně peče při náročnější práci. Spíše se ale jedna o zbytečný hluk navíc pokud vlastníte modernější stroj nebo stroj co není zrovna nikterak výkonný tak pak mohu doporučit stejnou podložku bez aktivního chlazení, která je také v prodeji.
Možnost libovolného umístění větráků, skladnost (notebook lze zasunout do podložky), Za tuto cenu perfektní a funkční podložka (musíte si správně umístit větráčky !!!) Notebook na podložce dobře sedí.
Velmi dobrá volba, podložku mám pod notebookem 15,6" a je pod ním dobře schovaná, takže nepřečnívají okraje a tudíž nezavazí při práci.
Chladící účinek je velmi dobrý, stejně jako již zmiňovaná možnost rozmístnění dvou větráků na libovolné místo dle potřeby chlazení. U tohoto bych si dovolil UPOZORNIT, že tyto větráčky mají v každém rohu packu ve tvaru "L" pro zachycení do zvoleného místa perforace podložky a jsou velmi KŘEHKÉ!!! Osobně jsem si tři nechtěně urazil, ale spravilo to kavlitní kyanoakrylátové lepidlo a vše opět drží !
USB je průchozí (jde do něj napojit další USB zařízení,
takže neblokuje vstup USB).
Jen je trochu škoda, že tyto dva větráčky jsou k sobě připojeny kabelem bez možnosti odpojení jednoho z nich, ale dá se na to zvyknout, stejně jako nemožnost regulace, či přímého vypnutí. Ale také to není problém - když nejsou třeba, tak se větráky odepnou a schovají.
Super je možnost vsunutí notebooku do podložky a zafixování přibalenou pásovou gumou a vložení celku do brašny při přenášení.
Podložka je velmi lehká. Vřele doporučuji i samotnou bez větráků jako podložku s příjemným náklonem prac. plochy NTB.
Notebook na tomto podstavci perfektně sedí. Teď sice není léto a vedro ale teplo podle mě odvádí velmi dobře. Při vyšším výkonu a teplotě se určitě uplatní dobře i větráčky.
Kvůli internátu jsem hledal podložku, která bude nejen slušně chladit, ale bude i dobře přenosná. Tato chladící podložka mé nároky splňuje na výbornou. Výborně se přenáší - po odpojení větráků můžete notebook dát do podložky a přenášet ho v ní. Chladící podložka určená pro přenášení se tak často nevidí. O to více potěší její kvalitní zpracování vzhledem k ceně. Podložka chladí jak se patří - notebook se mi zatím ani jednou nepřehřál, dokonce ani při hraní náročných her. Samozřejmě od podložky nemůžeme čekat zázraky. Jen trochu poupravím specifikaci - píše se že je vhodná až pro 17" notebooky. Osobně bych si ji pro 17,3" notebook nekoupil. Její velikost je ideální maximálně pro 15,6" - můj Acer Aspire 5750G je jen o malinko větší než podložka.
Produkt jsem koupil v Alze a jsem s ním spokojený. Notebook normálně nepřehřívám a používám ho "normálně", ale někdy potřebuju dělat těžší práci a v letních vedrech by se notebook uvařil, a proto jsem mu pořídil tuto podložku. Je celá kovová a oba větráčky můžete umístit na místo, které potřebuje nejvíc notebook zchladit. Větráčky nemají nějaký závratný výkon, ale myslim si že to stačí. Výhodou je, že při zapojení do USB máte stále toto USB dostupné pro jiná zařízení (usb hub). V balení dostanete i jakousi přezku, se kterou můžete notebook společně s chlazením i přenášet.
Budu-li potřebovat znovu podobný produkt, koupím opět tento.
Velmi dobrá chladící podložka, i když se mi nedávno porouchaly větráky, špatné ložiska. Zřejmě jsem dostal asi špatný kousek. Je velice tichá, můj notebook, který má displej s úhlopříčkou 15,6" na ní drží velice dobře. Dále se mi líbí, že je z hliníku a že větráčky o průměru 80mm si mohu rozmístit přesně tam, kde to nejvíce hřeje. Určitě bych tuto podložku doporučil každému, protože sráží teplotu procesoru minimálně o 10°C.
Po dlouhé hledání a čtení recenzí a diskuzí jsem nenašel lepší chladící podložku! Dnes ji mám skoro půl roku a stále si myslím, že je nejlepší. Podložka skvěle sedí na stole nebo jiném povrchu. Rovněž notebook je na podložce stabilní a neposouvá se do stran. Hlučnost je minimální, rozhodně menší než u notebooku. Chlazení je dobré, teplota klesla minimálně o 10 stupňů.
Lehká, dobře přenosná podložka za perfektní cenu. Hlavní výhodou je možnost individuálního umístění 2 tichých větráčků, které budou chladit přímo nejzahřívanější místa na notebooku. Dále možnost schování notebooku při přenosu "do těla" podložky - dodává se i speciální gumka na přichycení. Hliníkové tělo zajištuje dobrou výměnu tepla mezi notebookem a podložkou. Sklon zajišťuje lepší psaní na klávesnici notebooku. S porovnáním se starší podložkou Notepal, vychází jednoznačně lépe tento nový model.
Pro mě, jakožto náročného uživatele perfektní podložka s výborným poměrem cena/výkon.
Přidáno: 30. ledna 2011
Recenze chladící podložky CoolerMaster NotePal U2 Notebook Cooler pod notebook.
Celá recenze na qvecko.uvadi.czdoporučuji všem kdo to potřebuje hlavně notebooky s procesorem AMD......
Zobrazuji 1 - 35 ze 35 recenzí