Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Xigmatek Loki, SD963

Přidat recenzi

Procesory Chladiče - Xigmatek - chladiče - univerzální

Výkonný a tichý, synonymum pro nový chladič od společnosti Xigmatek. LOKI SD963 nabízí vynikající tepelnou účinnost díky technologii (Heat-pipe Direct Touch) a 3ks 6mm Heat pipe... více »

Kde koupit

• Prakticky neslyšitelný
  • Mám ho na procesoru i5 2320
  • Nízké teploty
  • Cena\Výkon
  • Trošku složitější montáž ,ale dá se to zvládnout.

Skvelý chladič za rozumnou cenu.Když sem ho dával na desku zdál se mi moc těžký ,že jsem měl strach aby mi to něco neudělalo z deskou ale naprosto v pohodě. Trošku složitější montaž.Já ho instaloval na nový pc takže mi to nevadilo.Rozhodně doporučuji.

Anonym

Anonym

Přidáno: 30. března 2012

Doporučuje produkt
  • Výborné vlastnosti chlazení.
  • Skvělé zpracování.
  • Dokonalé držení na desce.
  • Cena.
  • Opravdu nic proti!!
  • jen snad to rozebrání desky-ale zase se to celé vyčistí:-)a rozhodně to není zase těžké-je to daň za to že to dokonale sedí!!

Mám patici 775-pořídil jsem si Core2Duo E8400-a teploty jsou s tímto chladičem v idle -Cpu 23°C-1.Cpu/1.jádro:38°C-1.Cpu/2.jádro:38°C měřeno v AIDA!!Po mírném testu teploty nešli přes 55°C??Takže se půjde taktovat a myslím že mírné OC bude bez problému!!
Chladič je perfektní-za tu cenu!a opravdu tichý.Skvělé je přichycení,nic se neprohýbá,drží pevně na desce.

• Ano (2)

• účinnost
  • cena
  • vzhled
  • nic
  • (montáž může být pro někoho obtížná)

Tento chladič procesoru mám již dlouho. Koupil jsem ho, protože Intel dodává naprosto nepostačující, pokud na PC chcete dělat něco jiného než word a internet, chladiče. Je levný a přitom účiný. Také je pěkný na pohled. Jestli máte problém s tím, že vám procesor nějak moc hřeje (50 - 70) tak vám to skoro určitě schladí. Když jsem ho montoval, musel jsem vyndat celou základovou desku a nejdřív se dostat k tomu abych jí mohl vyndat (není to nic těžkého, spíš otravné). Když jsem ho držel v ruce, tak jsem se bál aby se nevylomil, proto jsem byl rád, když jsem ho tam připevňoval 4ma pořádnýma šroubama. Nemůžu si na nic stěžovat, nic záporného jsem na něm nenašel. Snad jen někdo kdo se v počítačích hůř vyzná by mohl mít problém s montáží.

Ověřený zákazník Alza.cz

Jan Chrt

Přidáno: 5. února 2012

Zakoupeno v Alza.cz

Doporučuje produkt
  • velmi dobrý výkon/cena. Kvalitní uchycení
  • nutnost demontáže základní desky

příjemné překvapení vzhledem k ceně.

pctuning.tyden.cz

Přidáno: 27. prosince 2011

Test čtyř chladičů CPU – zabodoval Xigmatek Loki

Vítěz testu čtyř levných chladičů. Více v recenzi na PCTuning.cz!

Celá recenze na pctuning.tyden.cz
  • Ano (3)