Poradna Chladiče


Autor: | Vloženo: 30.12.2012 000 18:52 | Témata: Poradna Chladiče

Cooler Master U2xU3

Zdravím, dokáže mi někdo prosím poradit, kterou z podložek (U2 nebo U3) by bylo nejlepší použít na notebook s 16'' monitorem? Nerad bych, aby noťas plaval, zároveň ale nechci investovat do podložky, která se ukáže jako malá... U2 se uvádí až do 17 palců, ale četl jsem, že to není v reálu pravda, nejsem si zrovna jistý, jestli na "šestnáctku" bude plně dostačovat. Podle rozměrů by mi notebook přečuhoval na šířku asi 1 cm na každé straně (je široký 37,5 cm), otázkou je, jestli se to projeví na účinku chlazení? Předem díky za jakýkoliv názor.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    31. prosince 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Taky zdravím,já mám notebook 15,6 palců a bral jsem raději U3 hlavně kvůli počtu větráčků.Nakonec se objevila další výhoda - navrtaná/děrovaná část podložky přesahuje po krajích notebooku necelých 1,5cm.Celkově je o další 4cm širší,ale to je ta část bez děrování.Chci tím říci,máte už tedˇ mínus 1cm na každé straně,k tomu připočíst 2cm od kraje bez děr a min.0,5 cm šířka rámečku větráčku.Záleží co máte za ntb. ale pokud by bylo třeba chladit zrovna u kraje ,tak menší podložka je nevýhoda.Jedině posunout ntb.do stran ,mimo podložku.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Honza

      31. prosince 2012 - Honza

      Jde o to, jestli notebook na podložce díky její velikosti drží a neklouže? Nebo je třeba například namontovat ještě nějakou gumu proti klouzání navíc? Jinak máte pravdu, potřebuji chladit právě levý horní kraj, který se zahřívá nejvíc, takže U2 evidentně nebude stačit. (mám Acer ASPIRE 6930G).


    • Anonymní uživatel

      31. prosince 2012 - Anonymní uživatel

      Na fotkách ty obdelníčky na vrchní straně podložky jsou gumové a mají výstupky ,takže díky tomu můj notebook neklouže,ale je pravda,že mám HP Pavillion a ten má gumové i nožičky.Nevím jak to má váš ntb. některé mají totiž jen plastové nožičky.Jinak s podložkou se dodává gumová ,,kšanda,, to by mohlo pomoci.No a můj ntb. je 36 cm široký a nožičky jsou 2,5 cm od kraje/půdorysu.Podložka U3 je 42cm široká a ty gumy nahoře zasahují 5cm dovnitř na každé str.


    • Honza

      31. prosince 2012 - Honza

      Můj notebook má nožičky gumové, takže by to mělo snad být v pořádku. Děkuji za informace, podložku objednám :-)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.