Nejnovější recenze ze sekce Chladiče
- Funguje dobře
- Automatická regulace pumpy
- Manuál je spíše matoucí
- Pouze automatická regulace pumpy
Manuál jsem luštil asi půl hodiny než jsem se dostal k tomu jestli to je dobře připojené…
Někomu nemusí vyhovovat pouze automatická regulace otáček pumpy ( vypadá to že se reguluje podle otáček ventilátorů)
Chladí jinak dobře a ventilátory jsou tiché, spíš pumpa je slyšet když jede na 100%
- 3 teplovodné pásky
- kvalitní zpracování
Chladí dobře mám ale jen 7600 od AMD.Jinak hezká světelná diskotéka.Zatím nepoužitý druhý ventilátor na odvod tepla.zatím zbytečný
- Perfektní. CPU AMD Ryzen 9 7900X3D uchladí bez hluku na maximální teplotu 70°C při plné zátěži. V klidu kolem 40°C.
- funguje bez ohledu na OS
Endorfy Spartan 5 MAX EY3A003
Registrovaný uživatel
Přidáno: 15. října 2024
(naposledy upraveno 15. října 2024)
- menší rozměry pouze 146mm
- jednoduchá instalace "zacvaknutím"
- cena (499)
- větrák je napevno
:-)
- Velký, chladí velice pěkně
- Pěkné podsvícení
- Není nějak hlučný
- Chladí
- Mohli by přihodit ještě 3 větráky pro push pull konfiguraci a tišší chod
splňoval co měl, jen konektor byl jiný než jsme potřebovali, rychlé vrácení
- velmi tichý
- výkonný
- pasta v balení
Překvapivě tichý chladič s nastavitelným rozsahem otáček.
- S výrobkem jsem velmi spokojen, v pohodě uchladí v tichosti Ryzen 7 5800x. Snadná instalace, nemusíte sundávat desku, pokud máte AMD. Pasta kvalitní, i když pasta za 200-300 Kč vám sundá cca 3 stupně dolů, pokud je dobře namazaná. Barva větráků nemá chybu.
- Možnosti barev větráků, jako stmívání či jiné ekekty, jsou závislé na softvaru základní desky. Chladič sám nemá žádnou utilitu. Ale každá trochu novější deska podporuje ARGB a k tomu má vyvinutý vlastní software. Mám Gigabyte B550 a dají se na tom dělat psí kusy
- spolehlivě ochladí, jednoduchá montáž
- funfuje
- nefunguje jejich pasta po aplikaci mx-6 ok
- kvalitní zpracování
- příslušenství v balení
- větší chladič a větrák lépe uchladí procesor
- celkem snadná montáž
- dobrá kontaktní plocha s procesorem
- je opravdu velký
Je opravdu velký, takže do mojí skříně Fractal Design Meshify C se vejde jen tak tak a to ještě bez druhého ventilátoru. Ten jsem pak namontoval jako odsávací v horní části skříně. Ryzen 5600x v zátěži chladí na cca 60 stupňů při snesitelné hlasitosti větráčku.
Za těch pár korun ideální řešení
- Malý, tichý
- Parádní chladič za dobrou cenu
- Dobrá kvalita provedení, dosedací plocha je perfektně rovná
- Tichý ventilátor
- Ryzen 5 7600 má teplotu stabilně 36-40 stupňů.
- Stručný návod, pro někoho možná až příliš. Youtube to jistí.
Za málo peněz hodně muziky. Kvalitní provedení. V pohodě uchladí Ryzen 5 7600. Návod je stručnější, ale dá se pochopit. Termální pasty stačí aplikovat jen malý bobek doprostřed, jinak snadno přeteče okraje heat sprederu.
- chladí
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »