Nejnovější recenze ze sekce Chladiče
- nadprumerne zpracovani
- ventilator bezel strasne malo (chyba rpi 5ky) takze se prehrival
MSI MAG Core Liquid E240 306-7ZW5E11-C24
Přidáno: 28. června 2024
(naposledy upraveno 28. června 2024)
Zakoupeno v Smarty.cz
- Vzhled
- MSI
- Po startu vždy divně chrčí, ale jen pár vteřin
Koupil jsem pro R7 5800X, uchladit zvládá bez problému. Jen jsem měl problém nacpat do mid case společně s RGB ram, nakonec jsem musel použít bez RGB, jelikož mi část ventilátoru zasahuje nad sloty.
MSI B550-A Pro, Endorfy Ventum 200 ARGB, ram jsem chtěl použít 4x HyperX Fury Renegade RGB, ale nakonec jsem musel osadit HyperX Fury Beast black. Asi jsem si to měl pořádně změřit :D
- Chladí dobře
- Překvapivě tichý i na maximum
- Dobrá pasta na dotykové ploše (stejné hodnoty teplot jako legenda MX4)
- Netřeba měnit backplate pro uchycení (am4)
- Argb s konektorem pro připojení dalších argb věci (třeba kabelový splitter a dalších 3 argb třeba na ventilátorech)
- K zacvaknutí na původní držáky na desce je potřeba trochu síly + následně dotáhnout šroubek k tomu určený. Ale člověk si zvykne
Super! Stejně dobrý jak Fera
- Vejde se i do oficiální krabičky
- větrák není nijak moc hlučný
Tichý, automaticky se reguluje. Uvídíme jak dlouho vydrží. Je super, že je to vyrobeno přímo na rPI5.
- tichý
- Na netu výrobce pěkné animace k instalaci chladiče, doporučuji shlédnout.
Doporučuji osadit na desku procesor, chladič a jako celek vložit do bedny.
- Tiché chlazení.
- Osvit.
- Nutnost dolévání tekutiny dle manuálu, tak uvidíme.
O.K.
ARCTIC Freezer 34 eSports DUO ACFRE00061A
Registrovaný uživatel
Přidáno: 15. června 2024
(naposledy upraveno 15. června 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Dostatečné chlazení.
- Montáž
- Hlasitost
- Výkon
- Plní funkci
- Víška - pozor ať vám tam nic nevadí pro instalacichladiče
- nejnižší chladič
- gumičky nemá smysl zkoušet použit
jednoduchá instalace
- tichy
- pekne spracovanie
- Cena v akci
- Osazené dva ventilátory ARGB
- Výkonné chlazení
- Standardně není rámeček pro LGA1700, ale Alza ho dodala zdarma
V akci za cenu 690,- super chladič - velká plocha, dva ventilátory. Motnáž nebyla nijak náročná a dle očekávání chladič úplně s přehledem chladí - 65W Ryzen5 není samozřejmě žádné velké sousto, ale chladič ho zvládá chladit velice potichu a na teploty okolo 53 °C při maximální zátěži všech jader.
Jen pozor, kdo potřebuje, tak mechanismus pro LGA1700 standardně není součástí výrobku, nicméně dostal jsem ho "zdarma" na alze k nákupu chladiče.
- Opravdu tichý chladič
- Decentní bílé provedení s bílým podsvětlením (není RGB)
- Kvalitní provedení
- Jednoduchá montáž na AM4
- Super cena
- Kopletní montážní balení
- Dodávaná pasta je nepoužitelná
Provedení a zpracování chladiče mě velice mile překvapilo, stejně tak tichý chod. Je to sice Čína, ale minimálně kvalitou provedení je to úplně jiný level proti polskému Endorfy (to bych si v životě do PC nedal) Časem se teprve ukáže, kolik vydrží ložisko na vetilátoru, ale to není problém vyměnit. Jedinou výtku mám k teplovodivé pastě, která byla neskutečně tuhá se špatnou přilnavostí, v podstatě nešla nanést. Vyřešeno jinou kvalitní pastou.
Za tuto cenu asi nejlepí chladič je na procesoru Ryzen 7 7700 a uchladí ho s přehledem při 100% zátěži se teplota pohybuje max.do 69°C.
Paráda a je tichý.
Funguje a pasuje.
- asi nejlepší vzduchový chladič
- i pro AM5
- tichý
Doporučuji.
- chladící výkon
- hlučnost
- proporce chladiče
Pořizoval jsem ho do 2 nových PC a u obou jsem měl problém ho usadit. Chladič je totiž lehce vychýlený doprava (na fotografiích je to špatně vidět) a u základních desek, které mají kvalitní chlazení koliduje s chladičem a nelze osadit tak, jak bych chtěl. Přesto, že se jedná o kvalitní chladič za dobrou cenu, znova bych ho už nekoupil.
- děla co má
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »