Nejnovější recenze ze sekce Chladiče
- Cena/výkon
- Tichý
- Kvalita spracovania
Chladič sa jednoducho inštaloval.
Nevyzerá výrazne takže väčšinou nekazí vzhľad.
Po inštalácii klesla teplota cpu pri Max záťaži, oproti chladiču k R5 7600 o viac ako 10c pri nižšej hlučnosti
- nema prebild vetraku
- Krásný
- Lepší než box chladič
Relativně dobrá koupě. Za solidní korunky slušné chlazení. V balení je vše potřebné.
Návod srozumitelný - obrázky.
Chladí Ryzen 7 5700x vesměs v pohodě a v tichosti. Pokud nemáte PC na stole vedle ucha, tak OK.
Poptávka byla min peněz za chladící výkon. Tohle je slušná volba.
Ovšem nesrovnatelné se Scythe Ninja. Jednak cenou i chladícím výkonem (tichostí).
- Funguje dle popisu
- Uchladí i9 v plné zátěži na cca 65°C
Snadná instalace,robustní konstrukce.
- Zatím dělá co má.
- Vynikající
Tichý až mě to překvapilo.
- Fajn
- Funguje a chladí
Trochu hlučnější
- tichý
- těžká montáž
Výrobce uvádí, že se pod chladič vejdou RAM do výšky 48 mm. Ano, vejdou se, ale v konfiguraci "high clearance", tj. po přehození větráku nad chladič. Potom už neplatí udávaná celková výška 70 mm, ale 84 mm. Výška 70 mm platí pro konfoguraci "low profile". A tam se zase obvykle nevejdou paměti, zadní konektory desky atd. Toto je v malé mechanice někdy fatální problém. Pokud potřebujete něco mezi, musíte přiohnout všechny 4 heatpipe podle vlastní potřeby. Což je trochu brutální, ale ohýbat jsem je musel tak jako tak, protože byly ohnuté špatně a chladič byl opravdu dost křivě.
Po této opravdu těžké montáži, kdy mi zbyl 1 mm od RAM k chladiči a 1mm od chladiče ke zdroji, si nicméně vychutnávám TICHO. Proti boxovému chladiči, který byl dodán s I-9, absolutně nesrovnatelné, rozdíl 2-3 kategorie.
funguje provedeni ok
- Chladí ...
Dodané gumičky jsou tenké a o hranu disku se roztrhnou. Musel jsem použít jiné.
- účinnost chlazení, a tím nízká hlučnost
- na Asus B75M-A při obsazení banku Kingstonama Fury nutnost otočit do špatného směru, jinak koliduje s ramkou a nejde nasadit, což starší typ freezeru neměl
- Kompaktní
- Tichý
- Cenově dostupný
- Procesor střední třídy uchladí s prstem v nose
Snad jediný chladič věžové konstrukce, který není přerostlý a tudíž se stále vejde do obyčejného ATX minitoweru, kde je jen 135 mm místa mezi deskou a bočnicí.
Starý Freezer 7 mi věrně slouží už 15 let v jiném PC, tak věřím, že i 7X na tom bude podobně.
- Tichý chod
- Kvalita provedeni
- Výběr barevných provedení
- Možná o malinko delší kabeláž
- Tichý chod
- Dostačující výkon na chlazení